Izvješće za 2018. godinu

Udruga je u 2018. godini provodila projekt Poticanje intenzivnijeg uključivanja osoba s invaliditetom na tržište rada. Dio sredstava za nadoknadu troškova radne učinkovitosti zaposlenih osoba s invaliditetom podmiruje Zavod za vještačenje, profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom.

Glavni cilj projekta je razvijati održivi model zapošljavanja i radnih aktivnosti za osobe s invaliditetom u Labinu za 6 do 10 osoba.

Osnovne skupine aktivnosti projekta su:
– Radne aktivnosti i zapošljavanje osoba s invaliditetom te
– Promocija zapošljavanja osoba s invaliditetom.

Prihodi udruge od donacija veći su u tekućoj godini obzirom na provedbu projekta inovativnog zapošljavanja osoba s invaliditetom koji je odobren od Zavoda za vještačenje profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom u iznosu od 1.500.000 kn od čega je veći dio utrošen tijekom tekuće godine, a preostali dio će biti utrošen tijekom 2019. godine.

Korisnici projekta su nezaposlene osoba invaliditetom oba spola u dobi nakon završenog školovanja te zaposlene osobe s invaliditetom u Centru kojima je vještačenjem utvrđeno da su zapošljivi u zaštitnim uvjetima.

Proračun Centra za inkluzivnu podršku i zapošljavanje INPROMO u 2018. godini:

Na vrh
Skip to content